Get Ready for the First Skirmish

Rig pesanan Bos ternyata datang lebih cepat dari perkiraan. 10 buah rig yg terdiri atas R6, R7, dan R8 udah ready di headquarter. Sabtu kemarin bahkan para relawan udah bisa test R8. Hari ini, Minggu 18 Nov 07 jam 19.30 akan diadakan gathering, pengenalan medan, dan nyoba alat. Rencananya Jumat nanti udah skirmish.

Lokasi gathering dan skirmish ada di koordinat 7°41’29.28″S dan 110°37’30.24″E. Berikut ini map yang berhasil ditrack g***le Earth.

Skirmish area

Wis ya…

Sekarang Velocity Airsoft Gun pindah alamat di http://capsoftgun.com.

15 Responses to “Get Ready for the First Skirmish”

  1. Wah seru banget Boss. Tapi capek juga ya, medannya terlalu wide, so plurune akeh sing mabur.

  2. hmmm…seru bngt,tp ki kempolku raiso go mlaku,wah nih akibat korban perang,wah awake loro kabeh,sesok pemanasan sikek yo,masalahe ag isuk bar pit2an,wah berat tapi seru,besok coba2 dngn game yang baru….
    heil cap softgun….mau damai ,harus siap perang

  3. kayaknya perlu tambahan logistik juga ki. kemarin aqua 1 box cukup lah, mudah-mudahan besok ada roti atau sate kambing he-he. Setuju gak Bos?

  4. Velocity_BOSS Says:

    Hehehe… Enak to dolanan bedil2lan. Ya sebenernya saya ngadain buat have fun aja dan olahraga. Kebetulan saya juga hobby. Semoga Velocity Selalu berjalan terus. Buat yang mau buka-buka website ini silakan tinggalkan pesen2. Thanks to KOES yang buat web ini…

  5. Velocity_BOSS Says:

    Gek wingi ketembak 2x. Pertama lambe, ke2 geger (By Nerdy). Enak juga But panas.

  6. asem tenan…..bul enak je isoh nembak bose jarak dekat. jane wingi meh tak click kanan wae. tapi sakake. mengko nek cedera parah ndak ra isoh main neh. heee… heee4x

  7. selak ra sabir le main neh ki….lha gur menangan terus ki….
    dadi ya selak pingin rasake yen ketembak ki penak ora ngunu lho.
    sesuk q rep mbedile nganggo tangan kiri wae ah… ben musuhe do isoh ngimbangi kemampuanku….. hee6x

  8. Well…well..well.. asik tenan yo

    @cheski: daripada nembak pake tangan kiri mending lepas setang sisan, ben kecret-kecret plurune. ning cukup 5 fps wae
    wekekeke

  9. antonov hitter Says:

    common baby, light on fire !!!

  10. ketoke mbedile penak yen udan2 lho… asik isoh teles2an…tapi nek deres yo mengko bedile di wenehi pelindung wae. koyo to di buntel plastik opo dimantoli. nek sing paling aman tenan yo diwenehi fiesta, hee…hee….
    nek wonge yoben kodanan. jarene si boss nek udan2 ora mangkat, mengko nek mlebu kerjo do kon nganggo sayak wae…huaa…aaa…aaa
    lha wingi sik ra mangkat kui anggoro, ning kok ra nganggo sayak yo?

  11. nek sesuk wis nggo rompi rapopo to…ben iso nggo wadah panganan, karo nggo payung ben ra kodanan…

  12. saktemene aku seneng banget dolanan bedil2an…..tapi nek pas maen kadangkolo ngelih je… entuk gowo lemper ora he….

  13. entuk gowo lemper ning cilik wae ndak keneng pluru… mengko mlentung hua…ha….ha…ha…

  14. Poro sederek lan kadang skirmish ingkang gumbiro,
    meniko comment kulo: BEDIL-BEDILAN PANCEN ECO
    cekap semanten atur kulo, mugi ndadosaken kemaremaning sami.
    Nuwun.

  15. poro mutan Says:

    skrimishki sik ng yogya piye ki sesuk wani ra dibedili…piye lek karta rompine …gek ndang di rembug karo nyoyahmu kiro2 piro anggaranre…masalah rego manut penting murah… he…he…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: